Elena Gheorghe, în concert la City Park Mall

372
Elena Gheorghe, în concert la City Park Mall - elenagheorghe-1398449894.jpg

Articole de la același autor

City Park Mall pregătește un week-end de sărbătoare, în care constănțenii să se bucure de noile colecții de primăvara.


Sâmbătă, 26 aprilie, buna dispoziție și dansul se vor găsi începând cu ora 15, la City Park Mall. Street dance, salsa, zumba, balet, dans indian, mo-dern și sportiv, hore tradiționale aromâne și tătărești, toate se vor regăsi într-o sărbătoare a dansului. 


Cine putea încheia mai bine ziua dansului la City Park Mall decât Elena Gheorghe, solistă ale cărei melodii se găsesc în topurile românești. 


City Park Mall recompensează în continuare fidelitatea cumpărătorilor și va oferi premii mari în fiecare zi, în cadrul campaniei "Vânează premiile de Paști" - Vânezi propriul tău câștig alegând unul din ouăle norocoase sau participând la tombolă. Până pe 4 mai, oricine face cumpărături din magazinele din City Park Mall poate participa la promoția lunii. Clienții pot extrage ouă norocoase ce pot conține premii în vouchere de cumpărături cu valori de 100, 200, 300 lei sau chiar contravaloarea cumpărăturilor realizate. Dacă nu au avut noroc să câștige un premiu pot participa la extragerea marelui premiu - un ou de aur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert Deep Central, la Maritimo
Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert simfonic extraordinar de 1 Mai
Pagina a fost generata in 0.4854 secunde