Elev decedat într-un liceu din Constanța / Iată reacția Inspectoratului Școlar la tragicul eveniment

409
Elev decedat într-un liceu din Constanța / Iată reacția Inspectoratului Școlar la tragicul eveniment - isjgf21357825961-1379943461.jpg

Articole de la același autor

Printr-un comunicat de presă trimis pe adresa "Cuget Liber", Inspectoratul școlar Județean Constanța aduce următoarele precizări: "Duminică, 22.09.2013, un elev de la Liceul Tehnologic «Gh. Duca din clasa a IX-a  a intrat împreună cu alți colegi în curtea depoului CFR Palas, s-a urcat pe o locomotivă oprită pe linia de manevră,  a fost electrocutat și a decedat.


Adolescentul, în vârstă de 16 ani, cu  domiciliul în Ghindărești,  a venit  mai devreme la cămin, duminică seara și a plecat să se joace, în exteriorul curții liceului, neanunțând  profesorul și paznicul instituției.


În prezent, cazul se află în atenția Poliției, iar Inspectoratul Școlar Județean Constanța a deschis o anchetă proprie. Inspectoratul Școlar Județean Constanța  a solicitat  conducerii Centrului Județean de Resurse și Asistență Psihopedagogică să  asigure consiliere psihologică elevului care a fost martorul  tragicului incident și, totodată,  transmite familiei îndurerate sincere condoleanțe".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9525 secunde