Elevi din Cernavodă au participat la Festivalul de Teatru de la Călărași

367
Week-end-ul trecut, la Călărași a avut loc Festivalul de Teatru pentru Elevi și Studenți "Trepte către…", eveniment la care au participat și elevi din Cernavodă, coordonați de Victor Ignat, directorul Teatrului pentru Copii și Tineret din localitate. Ajuns la cea de-a patra ediție, Festivalul de Teatru a reunit elevi și studenți din toată țara, încadrându-se în proiectului cultural "Luna adolescenței".
Elevii din Cernavodă au prezentat, duminică, spectacolul "Cuiul lui Pepelea", fiind răsplătiți cu multe aplauze de publicul din Călărași. Din distribuție au făcut parte Daniel Bombea, Andreea Ieșanu, Ionuț Lazăr, cărora li s-a alăturat Bogdan Burduf, actor în cadrul Teatrului pentru Copii și Tineret Cernavodă.
Pe 29 octombrie, Victor Ignat a asistat la premiera spectacolului "Romeo și Julieta la Mizil", de Gheorghe Raneti, în regia lui Nicolov Perveli, prezentat de trupa de teatru "Gelu Dudescu" din cadrul Centrului Cultural Județean Călărași. Cu această ocazie, directorul TCTC a făcut cunoștință cu actorii din Călărași, pe care intenționează să-i cuprindă într-un proiect teatral la care vor participa și actorii din Cernavodă. Este vorba despre un spectacol inspirat din "Chirițele" lui Alecsandri, idee pe care Victor Ignat dorește s-o concretizeze cât mai curând.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Au votat mai corect decât politicienii
Pagina a fost generata in 1.7565 secunde