Elevii cer revocarea ministrului Educaţiei. „Este periclitat accesul la învăţare!”

172
Elevii cer revocarea ministrului Educaţiei. „Este periclitat accesul la învăţare!” - eleviiconstantenicer1-1628539567.jpg

Articole de la același autor

Asociația Elevilor din Constanța, Asociația Elevilor din București și Ilfov, Asociația Vâlceană a Elevilor, Asociația Elevilor din Maramureș și Asociația Elevilor din Bacău solicită primului ministru Florin Cîțu să propună revocarea din funcție a ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Elevii îl acuză pe ministru că nu a solicitat fonduri pentru transportul gratuit al elevilor. „Încă de când transportul elevilor a devenit gratuit, nu au fost acordate sume de la bugetul de stat, împlinindu-se, în teritoriu, nouă luni de ilegalitate. Astfel, drepturile elevilor au fost încălcate. Mai mult, în urma protestelor Asociației Elevilor din Constanța, prim-ministrul Florin Cîțu a afirmat faptul că va acorda fonduri la rectificarea bugetară pentru transportul elevilor. Promisiunea sa a rămas în vânt, transportul elevilor fiind în continuare neglijat”, susţin reprezentanţii Asociaţiei Elevilor din Constanţa. Potrivit acestora, în urma unor solicitări transmise Consiliului Județean Constanța, președintele Mihai Lupu ar fi afirmat într-o adresă faptul că nu a dat transport gratuit din cauza lipsei fondurilor de la bugetul de stat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.731 secunde