Elevii Colegiului "Regina Maria", rezultate strălucite la Olimpiada Națională de Coregrafie

246

Articole de la același autor

Elevii de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" participanți la Olimpiada Națională de Coregrafie, desfășurată la București, în perioada 22 și 25 aprilie, au revenit acasă cu un palmares impresionant - 15 premii! 


Cei 12 participanți se mândresc cu premiul III și premiul Special la secțiunea dans clasic, distincții obținute de Alessia Negoi, clasa a VII-a, premiul I și premiul Special, secțiunea dans clasic câștigat de Marius Merdicos, clasa a IX-a, premiul III la secțiunea dans clasic revenind lui Iasmin Ramazan, din clasa a IX-a, mențiune la secțiunea dans clasic a obținut Mario Edis Luca, clasa a IX-a, premiul III, secțiunea dans clasic, primit de Sarah Hindaoui, clasa a X-a, mențiunea și premiul special au fost revendicate de Mara Caraivan, clasa a X-a. 


De asemenea, mențiune și premiul special au fost obținute și de Mihai Justin Popa, clasa a X-a. Mențiune la secțiunea dans clasic a primit Alina Sorescu, clasa a XI-a, iar o mențiune, secțiunea dans clasic, și-a trecut în palmares Crina Petrovici, din clasa a XII-a, elevii fiind pregătiți de prof. Carmen Chilea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4766 secunde