Elevii constănțeni reiau protestele. "Președintele Consiliului Județean ne-a mințit!"

261
Elevii constănțeni reiau protestele.

Articole de la același autor

Elevii constănțeni au anunțat că mâine reiau protestele pentru a convinge conducerea Consiliului Județean Constanța să acorde reduceri la transportul în comun pentru elevii care fac naveta la școală.

"În data de 11 ianuarie, președintele CJC Marius Horia Țuțuianu promitea că problema reducerilor elevilor la transportul județean va fi soluționată cât de repede se poate, prin intermediul unui grup de lucru. Din păcate, acestea au fost doar tentative de tergiversare și, implicit, minciuni, fapt dovedit de decursul primei ședințe a grupului de lucru, în care reprezentanții autorității locale au menționat că nu pot respecta legea din lipsă de fonduri", a anunțat Andrei Mihai Tănase, președintele Asociației Elevilor Constanța.

Potrivit acestuia, mâine, începând cu ora 12.30, Asociația Elevilor din Constanța va fi prezentă la ședința de Consiliu Județean convocată și va organiza un protest "cu scopul de a determina consilierii județeni să ia responsabilitatea în mâinile lor, dată fiind ignoranța conducătorului instituției".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4765 secunde