Elevii constănțeni "turează motoarele" pentru cinci competiții școlare

88
Elevii constănțeni

Articole de la același autor

Sâmbătă, 8 martie, 220 de elevi de nivel gimnazial și liceal vor participa la olimpiada de Matematică și la concursul de matematică "Adolf Haimovici", etapa județeană, care se va desfășura la Școala Gimnazială Nr. 43 "Ferdinand" Constanța (pentru clasele V-VI) și la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" (pentru clasele VII-XII și pentru concursul de matematică aplicată "Adolf Haimovici"). 


În aceeași zi, începând cu ora 10, la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" Constanța, se va desfășura etapa județeană a olimpiadei interdisciplinare "Științele Pământului" - fizică, biologie, chimie, geografie.


Tot sâmbătă, 8 martie, începând cu ora 9, 193 de elevi ai claselor VIII-XII vor susține, la Școala Gimnazială Nr.17 "Ion Minulescu" Constanța, proba scrisă la olimpiada de Istorie, etapa județeană.


Rezultatele olimpiadelor școlare vor fi afișate sâmbătă, 8 martie, la unitățile de învățământ unde au fost susținute competițiile și pe site-ul ISJ (www.isjcta.ro), la secțiunea Concursuri și olimpiade școlare.


În perioada 8-9 martie, începând cu ora 9, se vor desfășura fazele județene pe discipline sportive în cadrul olimpiadei naționale a sportului școlar, după cum urmează: sâmbătă, 8 martie - fotbal la Școala Gimnazială Nr. 39 "Nicolae Tonitza" Constanța (nivel gimnazial, fază finală), iar pe 9 martie, baschet la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța (nivel liceal). La cele două concursuri sportive vor participa 120 de elevi (40 de elevi de nivel gimnazial și 80 de elevi de nivel liceal) atât din municipiul, cât și din județul Constanța. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5329 secunde