Elevii de la Murfatlar au exersat funcția de consilier local

146
Elevii de la Murfatlar au exersat funcția de consilier local - liceulteoreticmurfatlar-1430652871.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul Zilei Internaționale a Cărții și a drepturilor de autor, la Liceul Teoretic Murfatlar s-a derulat activitatea de lansare a proiectelor "Cetățeanul democrat".

Un grup de elevi din clasa a VIII-a B, "consilieri locali" în devenire, coordonați de prof. de fizică Anca Lăcrămioara Nicărel, a elaborat o propunere de hotărâre a Consiliului Local Murfatlar pentru amenajarea unei piste de biciclete.

Echipa de elevi din clasa a XII-a A - tot viitori "consilieri locali", coordonați de prof. de chimie Lăcrămioara Liliana Druncea, s-a gândit că este necesar și a elaborat alte propuneri de hotărâri ale Consiliului Local pentru angajarea unor muncitori calificați sau a unei firme specializate în amenajări ale spațiilor publice cum sunt cabinele din sta-țiile de autobuz - "Renovări de primăvară".

Elevii speră ca ideile lor să aibă ecoul cuvenit pentru viitorul orașului în care trăiesc, aceste proiecte derulându-se ca urmare a participării profesoarelor coordonatoare la cursul de formare "Project Citizen" de la CCD Constanța, avându-i ca formatori pe prof. univ. dr. Marian Cojoc, prof. Anamaria Burada și prof. Lavinia Popescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Ziua Educației, motiv de reflecție
Pagina a fost generata in 0.3005 secunde