Elevii descoperă tradiții europene cu prilejul zilei de 9 mai

325
Elevii descoperă tradiții europene cu prilejul zilei de 9 mai - 085d122bfbaa0ed8e0ea244c7ce0208c.jpg
Elevii claselor IV-VIII de la Școala nr. 1 Poarta Albă, coordonați de învățători și profesori diriginți, au pregătit mai multe activități cu ocazia zilei de 9 Mai "Ziua Europei". Ei s-au străduit să reprezinte câte o țară a Uniunii Europene și au realizat prezentări power-point ce au cuprins fie informații utile - obiective turistice, sărbători, obiceiuri, fie curiozități ale zonei presărate din plin cu fotografii, punându-se anul acesta accentul pe prezentarea unor personalități din țara respectivă. De asemenea, fiecare clasă și-a amenajat un stand în care vizitatorii au putut găsi suveniruri, albume foto, vederi, dar și pliante, postere și steaguri.
Printre alte activități educative s-au mai numărat: o expoziție de desene cu tema "Ziua Europei 2010", intonarea imnului Europei, "Muzica Europei" - audiții muzicale, împodobirea bradului european cu steagurile țărilor membre.
"Prin această manifestare, am urmărit redescoperirea Europei și a valorilor sale culturale, o modalitate esențială de a contribui la educația copiilor", a declarat directorul Școlii nr. 1 Poarta Albă, prof. Florentina Mangri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5468 secunde