Elevii din Poarta Albă învață de Crăciun să-și ajute semenii

337
Elevii din Poarta Albă învață de Crăciun  să-și ajute semenii - poartaalba-1450469205.jpg

Articole recomandate

Colinde românești și urări frumoase de Crăciun au răsunat pe scena din centrul cultural al localității Poarta Albă.

Elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Poarta Albă au prezentat un program artistic presărat cu dansuri de Crăciun, cântece tradiționale românești și internaționale, obiceiuri românești și poezii care să-l îndemne pe Moșul să vină cu daruri frumoase pentru copiii cuminți și harnici. De la prichindeii de grădiniță până la elevii de clasa a VIII-a, copilașii au fost aplaudați de părinți, elevi și cadre didactice. Costumele frumoase și vocile gingașe coordonate de doamnele învățătoare și profesori au adus atmosfera de sărbătoare în sala de spectacole.

Cu această ocazie s-a desfășurat și tombola "Să fii tu Moș Crăciun", eveniment organizat pentru ajutorarea unor copiii defavorizați din localitate, care sunt nevoiți să-și ducă viața într-un scaun cu rotile deoarece suferă de tetrapareză spastică.

"Prin acest gest, atât copiii, cât și părinții învață să fie mai buni, încercând să creeze mici momente de bucurie acestor copii. Tombola umanitară își propune să aducă în prag de Crăciun o mică rază de speranță pe cerul întunecat de suferință. Au participat educatori, învățători, profesori, precum și elevii și părinții din localitate. Tombola își propune strângerea de fonduri din vânzări, dar și sponsorizări, pentru cei doi elevi care suferă de această boală necruțătoare", a declarat directorul unității de învățământ, prof. Florentina Mangri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4158 secunde