Elevii din Techirghiol au decorat clasele cu propriile creații pascale

179
1
Elevii din Techirghiol au decorat clasele cu propriile creații pascale - elevitechirghiol-1428088471.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă premergătoare sfintelor Sărbători Pascale, elevii claselor a IV-a din cadrul Liceului Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol, sub îndrumarea prof. Carmen Livezeanu, catedra de religie, au participat la activitatea "Să întâmpinăm Lumina Divină!". 


Cei mici au prezentat invitaților în-semnătatea acestei sărbători, au vorbit despre simbolurile pascale și au realizat panouri tematice prin care și-au expus propriile lucrări. În a doua parte a activității, participanții au încondeiat ouă folosind diverse instrumente, cu ajutorul cărora au inscripționat mesaje și imagini dedicate Învierii Domnului. 


La final, cele mai reușite produse au fost premiate cu diplome și cărți, iar creațiile elevilor au fost folosite pentru decorarea sălilor de clasă.


Întâlniri similare vor avea loc și săptămâna viitoare, în cadrul Programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!".


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5065 secunde