Elevii hârșoveni și-au luat rămas bun de la profesorii lor

379
1
Elevii hârșoveni și-au luat rămas bun de la profesorii lor - eleviiharsoveni-1401265354.jpg

Articole de la același autor

Elevii de la Liceul Teoretic Ioan Cotovu din Hârșova și-au luat rămas bun de la profesorii lor într-un cadru festiv și foarte emoționant. Colectivul clasei a XII-a B, coordonați de diriginte - prof. Elena Manea a organizat cu minuțiozitate și emoții cursul festiv de absolvire a liceului.


La festivitate a fost prezent directorul Liceului- prof. Alexandru Bujeniță, care a reamintit elevilor valorile morale importante de urmat în viață, a prezentat scurte momente din evoluția colectivului și le-a urat elevilor mult succes la examenul național de bacalaureat. Directorul adjunct al liceului - prof. Maria Bucșan a rememorat câteva din activitățile frumoase ale acestui colectiv de elevi, urându-le noroc în viață și succes la examenul de bacalaureat. Șefa de promoție - eleva Vrăbiescu Monica a susținut discursul final, reprezentativ pentru clasa sa, promoția 2014.


La festivitate au fost prezenti profesori ai clasei de-a lungul celor patru ani, care au evidențiat unitatea, implicarea seriozitatea colectivului classei a XII-a B, precum și ale elevilor merituoși- perseverența, munca. Festivitatea a fost completată de emoția părinților prezenți, care au trăit și acest moment unic alături de copiii lor. Elevii au rostit discursuri emoționante în care au evidentiat calitățile profesorilor lor pe care le vor lua ca modele de viață, au mulțumit acestora pentru cunoștințele, sfaturile, sprijinul, înțelegerea și pasiunea dascălilor lor.



Comentează știrea

Andrei
30 mai 2014
Fals

Fals

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0494 secunde