Elevii revin, mâine, în școli. Mesaj foarte important, pentru părinți

1083
Elevii revin, mâine, în școli. Mesaj foarte important, pentru părinți - scoli-1548593474.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că școlile nu vor fi închise săptămâna viitoare, având în vedere că este final de semestru și se încheie situațiile școlare.

"Se duc la școală, pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situațiile școlare și noi nu putem bulversa încheierea semestrului. Îi invit pe toți colegii profesori, îi invit pe părinți și pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine, este o zi de școală și va fi toată săptămâna, ultima săptămână din acest semestru, după care urmează o săptămână de vacanță", a declarat Ecaterina Andronescu, astăzi, într-o emisiune televizată.

Ministrul Educației a precizat, în contextul răspândirii infecțiilor respiratorii, că "triajul, în fiecare dimineață, este foarte serios făcut în fiecare școală". "Și lucrul acesta îmi dă un gram de liniște", a afirmat Andronescu, citată de Agerpres.

Ministrul i-a sfătuit pe părinți să-i ducă pe copii mai întâi la medic dacă suspectează că aceștia prezintă simptome de gripă sau răceală.

"Să nu-i ducă la școală dacă consideră că sunt suspectați, să-i ducă la medic întâi și întâi și după aceea medicul să decidă ce trebuie să facă copilul", a mai spus Andronescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6834 secunde