Elevii Școlii "Gheorghe Țițeica" ajută bătrânii instituționalizați din Negru Vodă

147
Elevii Școlii

Articole de la același autor

Elevii de la "Gheorghe Țițeica", mobilizați de cadrele didactice și de coordonatorul proiectului în școală, profesoara de educație religioasă Georgeta Buzgaru, au adus la școală donații constând în câteva sute de kilograme de fructe și de legume, dar și ulei, zahăr, făină, orez, mălai. O parte din alimentele strânse au ajuns și la câteva familii nevoiașe din localitatea Cumpăna.

O altă acțiune de strângere de alimente greu perisabile destinate ajutorării, în preajma sărbătorilor de iarnă, s-a adresat persoanelor adulte instituționalizate în Centrul Sfântul Andrei din Negru Vodă.

Cici-Corina Vlad, directorul-adjunct al școlii implicate în acest proiect, a declarat: "Nu este nou pentru elevii noștri ca, în zilele premergătoare marilor sărbători creștine, Crăciunul și Paștele, să se gândească la cei aflați în nevoie, la cei mai puțin norocoși, și să le întindă o mână de ajutor. Mulțumim pe această cale și familiilor care astfel se implică în mod constant în acțiunile derulate de noi, creând un real parteneriat familie-școală". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Lecția vie de istorie
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Doliu în literatura română
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Dăruim din bogățiile toamnei
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Petreceri dedicate copiilor
Pagina a fost generata in 1.3631 secunde