Elevii Școlii nr. 10 au depus coroane la Monumentul Eroilor

207
Elevii Școlii nr. 10 au depus coroane la Monumentul Eroilor - scoala10-1465492891.jpg

Articole de la același autor

Elevii claselor a II-a și a III-a de la Școala Gimnazială nr. 10 "Mihail Koiciu" din Constanța s-au mobilizat, ieri, de Ziua Eroilor, într-o activitate ce a constat în depunere de coroane la Monumentul Eroilor situat în Parcul Casei de Cultură. 


Coordonați de prof. Mihaela Ignat, prof. Carmen Tudor, prof. Luminița Radu (director) și Doinița Duțu (secretar), elevii sunt la a doua acțiune din cadrul unui proiect mai amplu desfășurat în această unitate de învățământ și care își propune dezvoltarea în rândul celor mici a respectului față de eroi și dra-gostea de patrie. "Înainte de a depune coroanele, elevii au fost, la ora 10,30, la biserică, unde au dus cozonac și pască, pentru a cinsti și Înălțarea Domnului, împre-ună cu colega noastră, profesoara de religie", a declarat prof. Luminița Radu.


De altfel, prima acțiune din cadrul acestui proiect de sensibilizare a elevilor care studiază în această unitate de tradiție a învățământului constănțean s-a adresat copiilor nevoiași, de la Centrul Fair Play, unde copiii au dus dulciuri, cu prilejul Zilei Copilului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.951 secunde