Concurs Elevii vor avea adrese de e-mail gratuite timp de doi ani

393

Articole recomandate

Ministrul Educației, Cristian Adomniței, a semnat un protocol cu o durată de doi ani cu Microsoft care prevede că elevii din învățământul preuniversitar românesc vor beneficia gratuit de adrese de e-mail furnizate, protejate și securizate de companie.
Protocolul poartă numele de "Microsoft Live@edu" și a fost semnat de Adomniței, marți, la Berlin, împreună cu Michel van der Bel, vicepreședinte Public Sector Microsoft, informează Ministerul Educației.
Potrivit ministerului, efectele programului se măsoară astfel: peste 10.000 de profesori pregătiți în utilizarea de bază a tehnologiei informatizate, aflați acum în plin proces de îmbunătățire a performanțelor IT, și 1.000 de profesori pregătiți în cadrul programului IT în vederea expunerii materiei la clasă într-un mod mai atractiv și interactiv pentru elevi, 120 de profesori de informatică instruiți prin programul "Introduction to Net Curriculum".
Ministrul Cristian Adomniței  a precizat că, până la sfârșitul acestui an, va fi realizată informatizarea școlilor din România, ceea ce va permite șanse egale tuturor elevilor de a cunoaște și de a-și îmbogăți cultura IT.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9926 secunde