EMOȚII PENTRU ELEVI! Rezultate Simulare Bac 2018: Note obținute la clasa a XI a și a XII a

251
EMOȚII PENTRU ELEVI! Rezultate Simulare Bac 2018: Note obținute la clasa a XI a și a XII a - simularebac1521537990-1522393726.jpg

Articole recomandate

Rezultate simulare BAC 2018 EDU.ro. Notele obținute de elevi vor fi anunțate pe 30 martie, atât pentru elevii de clasa a XI-a, cât și pentru cei de clasa a XII-a.


"Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme, care asigură unitatea și obiectivitatea evaluării și notării la nivel național, de către doi profesori din unitățile de învățământ în care elevii susțin simularea. În situația în care nu sunt suficienți profesori de specialitate într-o unitate de învățământ, există și posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte școli", a anunțat Ministerul Educației.

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

Elevii de clasa a XI-a și clasa a XII-a au susținut probele de Simulare ale examenului de Bac între 19 și 22 martie. În total, au fost peste 300 de mii de candidați. 


Potrivit Ministerului Educației, subiectele au fost elaborate de specialiștii Centrului Național de Evaluare și Examinare (CNEE), "în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, și sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitățile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen și parcurse până la această dată". 


Notele obținute de elevi vor fi afișate, pe 30 martie, la școlile la care au susținut examenul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4038 secunde