Emoțiile ultimelor cursuri șaguniste

350
Universitatea "Andrei Șaguna" organizează în această săptămână tradiționala festivitate de absolvire a studiilor universitare, prilej pentru absolvenți de a trăi emoția ultimului curs. "Gaudeamus Igitur" și Imnul Universității vor răsuna în Aula Magna, iar pe acordurile lor, absolvenții, îmbrăcați în ținuta de gală a șaguniștilor, primesc diplome și medalii festive și transmit promoției următoare drapelul universității și simbolul facultății, pentru a duce mai departe tradiția șagunistă.
După ce, ieri, Niels Schnecker a deschis sesiunea de comunicări, astăzi de la ora 11, Carol Roman va susține cursul festiv pentru absolvenții Facultății de Științele Comunicării și Științe Politice.
Miercuri, 12 mai, de la ora 14, Daniel Dăianu va fi prezent în fața absolvenților Facultății de Științe Economice (Finanțe și bănci, Contabilitate și informatică de gestiune), urmat joi, 13 mai, de la aceeași oră, de Varujan Vosganian, care va veni la Constanța pentru a fi alături de studenții specializării Management, Informatică economică.
Academicianului Alexandru Surdu i se va decerna vineri, 14 mai, la ora 14,00, titlul de doctor honoris causa, el urmând să susțină un discurs în fața absolvenților de la Facultatea de Psihosociologie. Sâmbătă, 15 mai, de la ora 11, acad. Ion Dogaru se va afla alături de absolvenții Facultății de Drept și Științe Administrative, după care i se va decerna titlul de doctor honoris causa.
La festivități vor participa membri ai Academiei Române și ai Academiei Oamenilor de Știință din România, Doctori Honoris Causa ai Universității "Andrei Șaguna", personalități prestigioase din domeniile de studiu ale absolvenților, marcante personalități locale, familiile și prietenii absolvenților și alți oaspeți ai universității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7191 secunde