"Escrocii" și "Șobolanul Rege", pe scena Teatrului de Stat

189

Articole de la același autor

În acest week-end, Teatrul de Stat din Constanța le propune spectatorilor constănțeni o comedie, dar și reluarea ultimei premiere aparținând prestigiosului dramaturg Matei Vișniec.


Așadar, sâmbătă, de la ora 19, este programată comedia satirică "Escrocii", de Robert Lamoureux, un spectacol în care umorul este la el acasă, susținut de un text de calitate și un joc dinamic al actorilor de comedie Nina Udrescu, Luiza Sarivan, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Liviu Manolache, Bogdan Caragea, Alexandru Mereuță, Gelu Ciobanu, Alice Safta, Izabela Bumbac, Georgiana Bumbac, Tamara Pricop.


La o lună de la premieră, duminică, 27 martie, de la ora 19, se joacă din nou "Șobolanul Rege" de Matei Vișniec, în regia lui Radu Dinulescu. În distribuție: Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochiței, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Ana Maria Ștefan.


Prețul biletelor este de 25 lei, 15 lei - elevi, studenți, pensionari, 30 lei - lojă.


Programul agenției de bilete este miercuri, joi, vineri 10-14 și 16-20, iar sâmbătă și duminică, între orele 12-20. Persoană de contact - Claudia Dinu, telefon: 0241/488.247, 0727/922.358.


Biletele rezervate telefonic pot fi ridicate de la agenția teatrului, cu cel puțin o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacol de teatru  cu Trupa Suflețel
Pagina a fost generata in 0.5948 secunde