EVALUARE NAȚIONALĂ. În județul Constanța, simularea se desfășoară normal

491
1
EVALUARE NAȚIONALĂ. În județul Constanța, simularea se desfășoară normal - simulari-1520159988.jpg

Articole de la același autor

Simularea evaluării naționale se va desfășura normal, în județul Constanța. Președintele Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar Constanța, prof. Mitică Iosif, a anunțat că simularea nu va fi boicotată, deși organizația este afiliată la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, inițiatorul protestului.


"Nu vă pot spune că și Constanța, ca sindicat afiliat la FSLI, va face parte din județele care se străduiesc să tragă un semnal de alarmă privind situația angajaților din învățământ. Da nu pentru că nu ne-am fi dorit sau implicat, ci din cauză că pur și simplu nu am putut să-i consultăm pe colegii noștri, pe parcursul săptămânii trecute, școlile fiind închise ca urmare a vremii nefavorabile", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Mitică Iosif, președintele SLSIP Constanța.


Potrivit acestuia, starea de nemulțumire este generală, iar dacă acțiunile vor continua în perioada următoare, se vor implica și cei de la nivelul județului Constanța.


Comentează știrea

Parinte
4 martie 2018
Atunci vă meritați soarta!

Bravo să nu fiți solidari cu celelalte judete,dar la drepturi tot asa ar trebui să fiți.Bravo Nea Mitică ești cel mai bun lider!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0499 secunde