Eveniment important la Liceul Tehnologic Tomis Constanța! Viitorul elevilor, pe mâini bune

454
1
Ieri, 13 octombrie 2022, ora 10.00, la Liceul Tehnologic Tomis Constanța a avut loc vizita delegației formată din reprezentanți ai grupului ENGIE din mai multe țări europene.

Acțiunea are drept scop derularea parteneriatului încheiat între ENGIE România și Liceul Tehnologic Tomis Constanța privind programul de învățământ profesional în sistem dual, Energie pentru meseria mea, calificarea: Instalator Instalații Tehnico-Sanitare și de Gaze.

Învățământul profesional dual constituie o prioritate a Ministerului Educației și a Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Din această perspectivă, în anul școlar 2022-2023, în baza parteneriatului existent între ENGIE Romania și Liceul Tehnologic Tomis Constanța, elevul beneficiază de formare teoretică și practică timp de trei ani, în baza unui contract de pregătire practică.

Liceul Tehnologic Tomis Constanța asigură resursele umane și financiare pentru formarea teoretică, iar compania ENGIE Romania pe cele pentru formarea practică a elevilor.

La întâlnire au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța și reprezentanți ai ENGIE Romania, alături de profesori ai Liceului Tehnologic Tomis Constanța.

Comentează știrea

Constantean
14 octombrie 2022
Bravo

Mai facem si instalatori, nu numai soferi de Uber si curieri Glovo

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4096 secunde