Eveniment important pentru 25 de elevi și profesori din Medgidia

156
1

Articole recomandate

Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia a participat, în perioada 12-16 octombrie 2015, la cea de-a treia reuniune transnațională a proiectului ENTERPRISE – THE EUROPEAN NETWORK OF YOUTH EDUCATIONAL TOURISM", din cadrul "Programul Erasmus+, care a avut loc în Istanbul, Turcia . 
 

25 de elevi și profesori au derulat activități educative de predare-învățare în context nonformal, au organizat dezbateri care au avut drept scop o mai bună cunoaștere interculturală și insuflarea respectului față de valorile perene ale țării gazdă. Scopul reuniunii a fost împărtășirea de bune practici școlare și deschiderea participanților spre o viziune incluzivă, spre toleranță și comunicare interculturală. 


Elevii și profesorii au lucrat împreună pentru a imagina o rețea de turism școlar. În acest scop au vizitat obiective de interes turistic și cultural, școli, muzee, societăți comerciale, au dezbătut teme precum oportunități de studiu și muncă în Turcia și au imaginat o hartă virtuală a principalelor obiective de interes cultural, social și de studiu pentru tinerii europeni. 


În realizarea activităților, echipa de proiect a dezvoltat competențe civice și sociale, precum și competențe transversale. Participanții au dat dovadă de autonomie și responsabilitate în derularea sarcinilor autoasumate.



Comentează știrea

fica
29 octombrie 2015
minciuni

Profii muncesc si elevii se uita...

Articole din aceeași secțiune

Joi, 29 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Dan Helciug, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.5219 secunde