Eveniment muzical de excepție în Club Doors

188
1
Eveniment muzical de excepție în Club Doors - evenimentmuzical-1449859800.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 13 decembrie, ora 20, Doors Club vă invită la un concert de colecție - Mighty Business cu AG Weinberger, organizat cu ocazia lansării celui de-al nouălea album discografic al artistului.

Conform informațiilor oferite de gazdele evenimentului, albumul Mighty Business, editat de Casa de discuri Big Foot Records, are o valoare intrinsecă de document. Înregistrat într-unul din momentele de vârf ale activității artistice a celei mai bune formații de blues din România, AG Weinberger Band, albumul concertului Mighty Business redă sunetul crud, sincer și direct al notelor muzicale care surprind în cel mai autentic mod poveștile de viață ale artistului.

Un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues și jazz. Un concert de colecție în care, pe lângă câteva dintre piesele reunite pe albumul Mighty Business, pot fi ascultate și cele din repertoriul actual: de la Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker până la selecția din compozițiile proprii, redimensionate și filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertății de creație. 

Comentează știrea

un curios
12 decembrie 2015
Dragă Simona

Nu am înțeles nimic! Ni se prezintă doar albumul, vine și AG Weinberger, singur, sau cu bandul? Ca să nu mai zic că... "albumul are o valoare intrinsecă de document"...sau că..."redă sunetul crud, sincer și direct al notelor muzicale" m-a făcut să mă gândesc că vom și râde.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : O lansare de pomină
Pagina a fost generata in 1.0238 secunde