Evenimente culturale, în Club Timeless

145
Evenimente culturale,  în Club Timeless - timeless-1454856791.jpg

Articole de la același autor

Apreciatul folkist Mircea Bodolan revine în fața publicului constănțean cu o nouă seară de muzică live. Renumitul cantautor și actor va susține un recital special joi, 11 februarie, de la ora 20, în cafeneaua Timeless din Constanța. Prețul unui bilet de intrare este 25 lei.


Mircea Bodolan s-a născut pe 25 iunie 1955, la Oradea, și este un artist complex, cu o carieră impresionantă în spate, fiind inclusiv realizator de radio și director al Teatrului "Maria Filotti" din Brăila. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "Ion Luca Caragiale" București, renunțând la medicină pentru artă. Actorul și folkistul Mircea Bodolan este unul dintre cei mai longevivi și apreciați interpreți de muzică folk din țara noastră. Dintre piesele cele mai cunoscute compuse sau interpretate de muzician și des fredonate de iubitorii muzicii folk se numără "Poveste de iarnă", "Mătrăguna", "Fata din vis" sau "Rănitul dintre linii".


A colaborat cu cei mai importanți folkiști români din ultimele decenii, iar acum revine în fața publicului constănțean, așa cum o face aproape în fiecare an.


Vineri, 12 februarie, ora 21, gazdele din Timeless au programat o seară de folk și rock. Protagoniști: Silviu Covaci, Ionuț Micu și Virgil Stoica. 


"Balkanic Zeppelin"


Spectacolul BALKANIK ZEPELIN este o reprezentare scenic matură a unui proiect la care au participat de-a lungul anilor nume mari ale scenei românești, precum Marius Mihalache, A.G. Weinberger, Grigore Leșe, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ansamblul de muzică tradițională românească "Trei Parale", Ansamblul de muzică medievală "Truverii" și mulți alții. Mike Godoroja&Bluespirit prezintă vineri, 19 februarie, orele 21,30, în Club Timeless, noul spectacol BALKANIC ZEPPELIN, aducându-i marelui repertoriu LED ZEPPELIN o importantă trăsătură balcanică, rod al strădaniei muzicienilor de a crea o nouă viziune. Un spectacol bogat în sonorități, extrem de atractiv, aplaudat pe multe scene din țară și străinătate. Prezența lui Mike Godoroja la acest concert este o garanție a calității și a unui eveniment reușit. Suport artist - 35 lei. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2026 secunde