Expoziția "Regata Cartofilă" completează Black Sea Tall Ships Regatta

370
3
Expoziția

Articole de la același autor

Până mâine dimineață, constănțenii care ajung la Terminalul de Pasageri al Portului Constanta pot viziona Expoziția "Regata Cartofilă", organizată de Asociația Filateliștilor "Tomis" Constanța, care este găzduită în paralel cu șirul de evenimente generate de Black Sea Tall Ships Regatta. 


Expoziția cuprinde 30 de exponate la partea competițională și șase exponate hors-concurs. Juriul format din Șerban Drăgușanu (București - președintele Carto-Clubului Român), Viorel Nicolau (Piatra Neamț) și Cristian Baias (Constanța) a analizat exponatele din cinci clase de competiție: tematică, topografică, un panou, open și literatură. 


Exponatele trimise de către co-lecționari renumiți din țară (Botoșani, Bacău, Piatra Neamț, Focșani, Galați, Bistrița, Sibiu, Timișoara), împreună cu cele constănțene, au tematici variate, cuprinzând cărți poștale vechi și rare din diferite localități, și prezintă evenimente importante, editori celebri sau vo-lume de specialitate. 


Marele premiu al competiției a fost câștigat de arh. Radu Cornescu.


Cu prilejul vernisajului Expoziției Naționale de Cartofilie, au avut loc și două lansări de carte - autori Marian Moșneagu și Gabriel Octavian Nicolae, cu albumele "Mircea - Voievodul Velelor" și "Vizita Țarului Nicolae al II-lea la Constanța". 


Comentează știrea

constantean
26 mai 2014
articol inutil, nu umplut pagini

Daca autoarea ar fi scris din timp acest articol, intrucat evenimentul din port a inceput de vineri,parca, poate ca lumea care s-a perindat pe acolo atatea zile ar fi ajuns sa vada si aceasta expozitie...Pacat de initiative, este interesanta tematica! Imi pare rau ca am fost 2 zile la eveniment - Regata Marii Negre_ dar nu am vazut nimic din ce se spune in articol...La noi organizarile si mediatizarile lasa mult de dorit!!! Si aspectul care lipseste cu desavarsire din "ingeniosul" articol este locul unde s-a realizat aceasta expozitie si lansarile de carte...In aceste conditii, ce ne comunica? Daca nu s-ar apuca de scris articole toti amatorii, poate ar fi mai bine...Daca s-ar face o mai buna selectie a asa-zisilor jurnalisti la angajari, poate ar fi mai bine, poate am fi si noi mai informati cu stiri de calitate, nu doar despre infractiuni, omoruri, accidente, certuri, batai, disparitii, monden s.a.m.d.... Dar poate ca si salariile angajatilor sunt pe masura articolelor, asa ca atunci de ce sa avem pretentii???

admirator
27 mai 2014
OFFFF

Ce frumoasa ar fi tara asta fara prosti ca acest CONSTANTEAN care nu vede dincolo de interesul lui personal. Stimata doamna autoare nulitati de genul asta vor exista mereu, dvs continuati sa ne tineti la curent asa cum ati facut-o si pana acum cu profesionalism si verticalitate. In idiotenia lui se minte ca ar fi vreun intelectual si de aia nu reusim sa mergem mai departe. Ne tin in loc LICHELELE, ca tot se poarta cuvantul asta!!!

constantean
28 mai 2014
ha!ha!ha!

Ce interesant este sa te lauzi singur...!!! Daca altii nu o fac, pot sa o fac si eu, nu??? Ce bine ar fi daca unii autori ai articolelor ar acorda o atentie sporita inainte de a da drumul unuia spre publicare si nu s-ar gandi doar ca I-a mai "trecut" unul, deci isi va lua banii!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0645 secunde