Expoziție de chipuri la "Amfora", în viziunea Clubului Foto "Ovidius"

1317
Expoziție de chipuri la
Elevi ai Clubului de Fotografie din cadrul Liceului Teoretic "Ovi-dius" și-au prezentat, ieri, fotografii realizate în ultima perioadă, în cadrul unei expoziții deschise la Galeriile "Amfora" din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Constanța.
Expoziția cuprinde fotografii realizate de membrii activi ai Clubului Foto, și anume: Dragoș Bălășoiu, Livia Pitorac, Abdurefi Betul Serin, Adelina Calițoiu, Alexandra Rotaru, Alexandra Totoianu, Alin Cozmoleanu, Ana Popescu, Alexandru Belciugea-nu, Dana Chițoi, Eleni Manole, Ioana Huțucă, Irina Nocivin, Maximiliana Tacu, Raluca Sto-ian, Suliman Adel și Anca Ivan.
Dragoș Bălășoiu, organizatorul expoziției, ne-a declarat că demersul artistic al clubului s-a centrat, în principal, pe om și pe reprezentarea portretistică a acestuia. Tocmai de aceea, expoziția a fost intitulată "Personaje, chipuri, sentimente, dorință", pentru a decoda, prin intermediul obiectivului aparatului de fotografiat, ceea ce oamenii permit să se vadă în exterior, pe chipurile lor.
Vernisajul a fost realizat de prof. Constantin Grigoruță, care ne-a mărturisit că a fost plăcut impresionat de munca tinerilor fotografi: "Este o expoziție de ținută, în sensul că poate fi prezentată cu fruntea sus. Subiectele abordate sunt diverse – portret și compoziții cu personaje, la cel din urmă elevii descurcându-se foarte bine, de parcă ar studia Artele Plastice".
Clubul Foto din cadrul Liceului "Ovidius" a fost înființat în urmă cu trei ani, fiind coordonat de prof. Florina Mertic și prof. Diana Petcu. Prima expoziție a tinerilor fotografi a avut loc cu un an în urmă, tot la Galeriile "Amfora".
Expoziția va fi deschisă publicului până pe 26 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Pericle Martinescu
Pagina a fost generata in 1.6185 secunde