Expoziţie organizată cu ocazia Zilei Culturii, la Şcoala şi Grădiniţa „Sfinţii Martiri Brâncoveni”

321
Expoziţie organizată cu ocazia Zilei Culturii, la Şcoala şi Grădiniţa „Sfinţii Martiri Brâncoveni” - expozitie-1611146261.jpg

Articole de la același autor

Şcoala şi Grădiniţa „Sfinţii Martiri Brâncoveni” au marcat, săptămâna trecută, Ziua Culturii Naționale, prin organizarea unei expoziţii care va rămâne în continuare deschisă în cadrul complexului turistic alimentar „Curtea Brâncovenească”, din strada Vasile Lupu, 43-45. Cu această ocazie, a fost evocată importanța culturii şi educației, precum şi a responsabilității față de lumea pe care o lăsăm copiilor noștri. De precizat că toţi cei care vor vizita expoziţia primesc cadou cartea care le place. 
Standul de carte organizat cu ajutorul librăriei de la Curtea Brâncovenească cuprinde numeroase cărți despre educaţie, istorie, credință, tradiții, precum şi despre valorile fruntariilor țării noastre. Organizatorii spun că manifestarea este realizată și cu speranța că jertfa înaintașilor va rodi în sufletele noastre și ale copiilor noștri, căci „din stejar, stejar răsare”, și așa cum spunea Părintele Justin Pârvu, „jertfa naște viață!”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7653 secunde