"Fericire pentru suflet", proiectul liceenilor de la "Rosetti"

327
1

Articole recomandate

Recent, s-a desfășurat la Liceul Tehnologic "C. A. Rosetti" a doua activitate din proiectul de an-treprenoriat social "Fericire pentru suflet", care a constat într-un spectacol de muzică și dans susținut de membrii Clubului Impact "New Generation", împreună cu colegii lor.

La sfârșitul spectacolului, invitații au putut cumpăra produse handmade realizate de membrii clubului într-o activitate anterioară. Fon-durile strânse, alături de jucăriile și hăinuțele colectate de elevii școlii vor ajunge în Ajunul Sărbătorii de Crăciun la copiii Centrului de Servicii Comunitare "Cristina" din Constanța.

Clubul Impact "New Genaration" al Liceului Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța a câștigat pentru acest proiect de antreprenoriat social, "Fericire pentru suflet", din partea Romanian-American Foundation, o finanțare de 600 de lei.

Partenerii proiectului sunt: Centrul de servicii comunitare "Cristina" - partener principal și beneficiarul direct, Primăria Constanța - Serviciul pentru Asistență Socială și Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

Comentează știrea

Bogdan
10 decembrie 2013
Santajarea elevilor

La inceputul fiecarei ore de Religie Domnul Profesor ne pune sa ne rugam la Dumnezeu , pentru ca sa dispara coruptia din scoli si santajarea elevilor pentru a se duce la meditatii contra-cost. Foarte multi dintre elevi sunt saraci si nu au bani pentru meditatii.Domnul Profesor ne-a indemnat sa spunem si elevilor din alte scoli sa se roage ca noi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3812 secunde