Festival-concurs de film digital, la Constanța

261
Festivalul-concurs de film digital se intitulează "Povești și Povestiri Digitale" și este realizat de Centrul de Formare Biblionet al Bibliotecii Județene Constanța.

Evenimentul va avea loc luni, 23 aprilie, fiind dedicat Zilei Mondiale a Cărții și a Dreptului de Autor și a Zilei Naționale a Bibliotecarului. Conținutul festivalului va fi reprezentat de proiecția mai multor filme digitale, urmată de jurizare și acordarea de premii laureaților și diplome participanților.

Filmele sunt realizate de persoane din comunitatea locală, seniori care au participat la Cursul de Povestire Digitală, organizat de Biblioteca Județeană Constanța și susținut de trainerii atestați ai bibliotecii: Liliana Stamate și Manuela Dinică.

Juriul va fi constituit din angajați ai bibliotecii: Corina Apostoleanu, șef de serviciu, Carmen Buștiuc, șef de birou, Ionel Alexe, bibliograf, iar în cadrul evenimentului vor avea loc și câteva momente artistice: "Primăvara în cântece și poezii" - program susținut de un grup preșcolari de la Grădinița nr. 8, sub îndrumarea prof. Nicoleta Mihalache; "Figuri de dans latino" cu Trupa de dans "Black Sea"; "O voce, o chitară, o voluntară" - moment muzical susținut de Nicoletta Pleoți.

La eveniment, sunt așteptați să participe bibliotecari, nepoți, bunici, marcând în acest fel Anul European al Îmbătrânirii Active și al Solidarității între Generații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ofertă de nerefuzat la "Mincinosul"
Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 2.3255 secunde