Festival pentru tinerii pianişti, la Constanţa

Miercuri, 28 Octombrie 2020
60
Cei mai buni tineri pianiști din Constanța, România, dar și din străinătate se vor întrece pe scena virtuală a concursului „Constanța International Competition - Festival for Young Pianists”. Cea de-a treia ediție a evenimentului cultural organizat de Asociația „Nihil Sine Arte”, în parteneriat cu Colegiul de Arte „Regina Maria” din Constanța și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va desfășura online, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie.

Sunt invitați să participe tineri pianiști, de orice naționalitate. Artiștii instrumentiști vor avea ocazia să-și exprime priceperea, talentul dar mai ales emoția într-o competiție de înalt nivel și performanță pianistică. Proiectul online se adresează tuturor celor implicați în actul artistic.

Juriul concursului va fi alcătuit din personalități artistice și pedagogice din România și din străinătate. Competiția va avea loc într-o singură etapă, pe următoarele grupe de vârstă: 7 - 9 ani, 10 - 12 ani, 13 - 15 ani, 16 - 18 ani, 19 - 28 ani.

În funcție de numărul de participanți competiția și Gala de premiere vor putea fi vizionate pe canalul de Youtube care va fi anunțat în timp util de către organizatori dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pagina a fost generata in 0.2472 secunde