Festivalul Anonimul din nou pe nisip

444
Festivalul Anonimul din nou pe nisip - festivalulanonimul-1342202605.jpg

Articole de la același autor

Între 6 și 12 august are loc, ca de obicei la Sfântu Gheorghe, în Deltă, Festivalul de Film Anonimul.
Acolo unde Dunărea se varsă în mare dând apei un gust dulceag, unde plaja lată și lungă se tot mărește văzând cu ochii, unde pe canale poți aluneca lin printre nuferi și mai poți admira de la depărtare stolurile de pelicani, lebede, gâște, rațe, scufundaci și toată nația de păsăret de deltă, aciuate pe lângă Insula Sahalin, vă puteți bucura și de o săptămână de film. La Festivalul Internațional de Film Independent Anonimul.
Festivalul este un eveniment anual, competitiv, nespecializat, organizat de Fundația Anonimul. Acesta cuprinde: "trei secțiuni competiționale - competiție lung-metraj, competiție scurtmetraj ficțiune, competiție scurtmetraj animație - și programe necom-petitive - Panorama internațională (filme premiate la alte festivaluri din anul respectiv), omagii, retrospective, proiecții filme românești, programe speciale, dezbateri public - realizatori de film - critici de film - invitați.
La fiecare ediție intră în competiție un număr de 7 filme de lungmetraj și 24 de scurt-metraje de ficțiune și 18 scurtmetraje de animație pe baza selecției făcute de echipa de selecție a Festivalului" ne transmit organizatorii.
Vor fi premiate cel mai bun lungmetraj cu 3.000 USD și statuetă, cel mai bun scurtmetraj de ficțiune cu 1.000 USD și cel mai bun scurtmetraj de animație - 1.000 USD.
Anul acesta are loc a noua ediție a festivalului pe nisipul satului de la capătul Dunării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Capul de bour" tipărit pe 15 iulie
Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : 194 de elevi au mai luat Bacalaureatul
Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Caut prieten  pentru sfârșitul lumii"
Pagina a fost generata in 2.8321 secunde