Festivalul "George Enescu", destinația cultural-turistică a anului

340
Este concluzia la care a ajuns revista austriacă cu specific economic "Gewinn", care a inclus Festivalul "George Enescu" 2011
într-o selecție a celor mai prestigioase destinații turistic-culturale.
Chiar dacă nu este vorba despre un clasament, România se află pe locul 16 ca destinație, austriecii recomandând Festivalul Internațional "George Enescu" și publicând, de asemenea, o imagine a sălii de con-certe din cadrul Ateneului Român.
Articolul care propune România iubitorilor turismului cultural este intitulat "Holender dirijează Bucureștiul": "Evenimentul cultural de vârf al anului în România este Festivalul «George Enescu», care va avea loc la București. Manifestarea dedicată muzicii clasice, renumită pe plan mondial, îl are ca director pe nimeni altul decât Ioan Holender și se desfășoară din doi în doi ani, ajungând la edi-ția cu numărul 20", se arată în articolul din revista austriacă.
Mai apar, totodată, informații privind ofertele de cazare, servicii turistice, rezervări și achiziții de biletele, fiind inclus și un link către site-ul festivalului. Promovarea internațională a eve-nimentului cultural de anvergură a început în toamna anului trecut, pe CNN, urmând să fie continuată pe canalele Euronews, Eurosport, Mezzo, Radio France Internationale (RFI) și Deutsche Welle.
Festivalul și Concursul Internațional "George Enescu" va avea loc între 1 și 25 septembrie, pe site-ul www.festivalenescu.ro fiind deja publicat programul evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 24 Ianuarie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ora de teatru: "Cânticele comice"
Pagina a fost generata in 2.5618 secunde