Festivalul Național de Teatru, transmis live la Constanța

109

Articole de la același autor

Cea de-a 25-a ediție a Festivalului Național de Teatru va fi transmisă live și la Constanța, la Cityplex, în premieră. Astfel, pe lângă spectacolul "Mein Kampf" transmis de Cityplex, pe 23 octombrie, va urma vineri, 30 octombrie, ora 19, piesa de teatru "Steaua fără nume" de Mihail Sebastian. Spectatorii sunt invitați mai bine de două ore, să cunoască povestea de dragoste dintre Mona și profesorul Miroiu, două personaje care se întâlnesc întâm-plător într-o gară de provincie. Această comedie romantică se bucură de succes în rândurile iubitorilor de teatru și nu numai. 


"Bizoni. Fabula urbană #2" după Pau Miró va încheia seria de difuzări în direct a Festivalului Național de Teatru. Astfel, în seara de 1 noiembrie 2015, începând cu ora 20, iubitorii artei sunt invitați să vizioneze, într-o punere în scenă mo-dernă, istoria unei familii care dispare încet. Cu o distribuție formată din actori tineri, regizorul Radu Afrim în colaborare cu scenograful Dragoș Buhagiar, creează un spectacol emoționant pentru public, care va descoperi arta teatrală într-o nouă formă. 


Biletele pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor din cadrul Festivalului Național de Teatru pot fi achiziționate de la casele de bilete din Tomis Mall et. 4, telefon 0241/483.183/6. Detalii despre programul complet al difuzărilor de la Cityplex Tomis Mall puteți găsi pe http://www.cityplex-tomis.ro/program. Pentru mai multe in-formații privind programul filmelor și al tuturor activităților din cinematograf, vizitați http://www.cityplex-tomis.ro și pagina de Facebook https://www.facebook.com/cinemacityplexconstanta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Teatru cu Mirela Pană
Marţi, 20 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Comedia "Cum se face", la Constanța
Sâmbătă, 17 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Capra cu trei iezi", la Teatrul de copii
Pagina a fost generata in 0.5688 secunde