Festivitate de absolvire la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

50401
Festivitate de absolvire la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale - x-absolvire-1690358198.jpg

Articole de la același autor

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează vineri, 28 iulie, începând cu ora 10:30, pe platoul din incinta unității, festivitatea de absolvire și de acordare a primului grad militar absolvenților Promoției 2023, denumită onorific „General Constantin Christescu – 100”.

În cadrul ceremoniei, 88 de absolvenți școlarizați pentru Forțele Navale Române, vor primi gradul de maistru militar clasa a V-a, patru absolvenți școlarizați pentru Serviciul de Telecomunicații Speciale vor fi primi gradul de maistru militar clasa a IV-a, 13 de absolvenți, școlarizați pentru Poliția de Frontieră vor primi gradul de agent de poliție, iar 8 absolvenți, școlarizați pentru Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vor primi gradul de maistru militar clasa a IV-a. Cei 113 absolvenți primesc repartiție în unități militare din Forțele Navale Române, Ministerul Afacerilor Interne și din Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Șeful promoției de anul acesta, maistru militar clasa a V-a Silviu Păun, are 28 de ani, este din Cobadin, județul Constanța și a urmat cursurile specialității Radiolocație navală. Anterior absolvirii Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, M.m. V Silviu Păun a urmat cursurile Facultății de Științe ale Naturii și Științe Agricole, la Universitatea „Ovidius” din Constanța, fiind licențiat și având diploma de masterat în specializarea Ecologie și protecția mediului. A activat, timp de patru ani, ca inspector de siguranță și sănătate în muncă în cadrul Primăriei Cobadin, înainte de a susține examenul de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, în anul 2021.

Pe durata cât a fost elev al școlii, M.m. V Silviu Păun s-a remarcat, constant, prin rezultate deosebite, fapt care prefigura reușita obținerii titlului de șef al promoției. Mai departe, M.m. V Silviu Păun a optat pentru o funcție la bordul fregatei „Regina Maria”, unde își dorește să aducă valoare echipei prin cunoștințele acumulate și să se perfecționeze, ca maistru militar de marină, alături de unul dintre echipajele de elită ale Forțelor Navale Române.

La festivitate, vor fi prezenți Șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, reprezentanți ai Statului Major al Apărării, conducerii Gărzii de Coastă, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Serviciului de Telecomunicații Speciale, comandanți de unități și mari unități, precum și familiile și prietenii absolvenților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2916 secunde