Filmat la Costinești, „Romina VTM”, în topul mondial al încasărilor, la doar trei săptămâni de la lansare

317
Filmat la Costinești, „Romina VTM”, în topul mondial al încasărilor, la doar trei săptămâni de la lansare - romina-1674727960.jpg
Un film românesc a ajuns, pentru scurt timp, pe locul 9 în lume, la capitolul încasări. Potrivit World wide Box Office 2023, pelicula a ajuns, între timp, pe locul 11. Lansat luna aceasta, realizat de aceeași casă de producție care a făcut şi Teambuilding, „Romina VTM” (Văzui Teroarea Manelistă) a ajuns, în doar trei săptămâni, la încasări de peste 1,9 milioane de dolari şi mai mult de 320.000 de spectatori plătitori de bilet. În ciuda criticilor care spun că ar avea o calitate îndoielnică, filmul are mare priză la public.

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.444 secunde