Filme în aer liber, în Parcul Tăbăcărie

345
Filme în aer liber, în Parcul Tăbăcărie - filme-1596531949.jpg

Articole de la același autor

Începând din această seară, constănțenii pot viziona filme în aer liber, în Parcul Tăbăcărie. Cinematograful va fi instalat în parc, la intrarea de la Hotel Zodiac, în perioada 4 - 16 august, cu o selecție specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune filme pentru publicul larg, cu magie și muzică, sau pentru copii și familie.


Pe lângă cele 16 titluri din selecția oficială, constănțenii vor avea ocazia să participe la mai multe spectacole de percuție, jonglerii, dansuri cu led, etc.


Proiecțiile de film încep la ora 21.30, iar intrarea este liberă.


Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m², "Filme în aer liber la Constanța" oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general.
Prima săptămână (4 - 9 august) este dedicată filmului de comedie.


Astfel, publicul va putea urmări pe marele ecran din parcul Tăbăcărie, următoarele filme premiate la Oscaruri sau Globurile de Aur: "Marea hoinăreală" (Oh, Brother, Where Art Thou?), regizat de Joel Coen, cu George Clooney, John Goodman și John Turturro în rolurile principale, "Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash", regizat de James Mangold, cu Joaquin Phoenix și Reese Witherspoon, "La vie en Rose"– povestea vieții lui Edith Piaf, regizată de Olivier Dahan, cu Marillon Cotillard și Gerard Depardieu, îndrăgitul musical "Grease", în regia lui Randal Kleiser, cu John Travolta și Olivia Newton-John, "Moulin Rouge!", în regia lui Baz Luhrmann, cu Ewan McGregor și Nicole Kidman iar săptămâna se încheie cu un musical pentru întreaga familie – "Mary Poppins", regia Robert Stevenson, cu Julie Andrews, Dick Van Dyke.
Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii vor mai avea parte de multe alte activități:
7 august, 19:30-21:30 Spectacol de jonglerie;
7 august, 20:45 – 21:30 Spectacol de percuție cu Bălașa Percussion Group;
8 august, 18:30 – 21:30 Spectacol LED Robots;
9 august, 20:45 – 21:30 Spectacol de magie "Teo Magic Show";


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6201 secunde