Filme în aer liber, în Parcul Tăbăcărie din Constanța

547
Filme în aer liber, în Parcul Tăbăcărie din Constanța - filmeinaerliber-1595954970.jpg

Articole de la același autor

O nouă ediție a caravanei Filme în Aer Liber va debuta, pe 4 august, la Constanța. Timp de aproape două săptămâni, în Parcul Tăbăcărie, vor fi proiecții zilnice de marți până duminică.

Potrivit organizatorilor, filmele sunt grupate sub două concepte, Săptămâna Filmului Muzical, în care vor putea fi vizionate peliculele "O Brother", "Where Art Thou", "Walk the Line", "La vie en Rose", "Grease", "Moulin Rouge" și "Mary Poppins", și Săptămâna Filmului Magic, care aduce publicului producțiile "Arizona Dream", "Chocolat", "Stardust", "Amelie", "The Dark Knight" și animația "Jason" și "Secretul din Kells". De asemenea, pe perioada evenimentului, înaintea proiecțiilor de film, vor fi organizate mai multe spectacole de stradă, respectiv jongleuri, spectacol de percuție, roboți cu led, personaje cu picioroange, led dance, jonglerii cu poiuri cu led, Mirror Man și spectacole de magie.

Numărul de vizitatori pentru fiecare proiecție va fi limitat la 500, iar scaunele vor fi amplasate respectând normele de distanțare socială în vigoare. Parcipanților li se va lua temperatura la intrarea în locație și sunt obligați de a-și păstra locurile și de a purta masca de protecție pe toată perioada evenimentului. În plus, toți spectatorii vor completa și un formular în vederea identificării ulterioare, dacă va fi cazul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3292 secunde