Filmul "București Non Stop" a câștigat trofeul Festivalului Producătorilor de Film Independenți

120

Articole de la același autor

Dan Chișu, cu filmul său "București Non Stop", a câștigat marele trofeu al Festivalului Indie al Producătorilor de Film Independenți. Ajuns la cea de-a zecea ediție, evenimentul s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, au fost vizionate cele mai noi premiere ale producătorilor independenți, producții realizate fără sprijin financiar din partea Centrului Național al Cinematografiei. Este vorba despre lungmetraje și scurtmetraje, precum și pelicule scurte de la școlile de film.

Trofeul a fost acordat filmului "București Non Stop", despre care juriul a spus că "reușește să jongleze cu virtuozitate povești de viață și caractere memorabile". De asemenea, a fost acordată o mențiune specială, pentru excelenta distribuție din film.

Premiul IPIFF 2015, pentru cel mai bun documentar a fost atribuit filmului "Aliyah DaDa", de Oana Giurgiu, "pentru imensa muncă de documentare investită care a dus la realizarea unei veritabile fresce și un adevărat document".

Producția "Ramona", de Andrei Crețulescu, a primit trofeul pentru cel mai bun scurtmetraj, "pentru o excelentă și epatantă mostră de film de gen, care se vede la fel de bine pe un ecran de la Cannes, dar și pe un ecran de la IPIFF". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0804 secunde