Filofteia Pletea, noul director interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța

1317
Filofteia Pletea, noul director interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța - casa-de-cultura-a-sindicatelor-1707820262.jpg

Articole de la același autor

Comitetul director al Asociației Naționale a Caselor de Cultură ale Sindicatelor (ANCCS) a decis, cu unanimitate de voturi, numirea în funcția de director interimar al Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța a expertului contabil Filofteia Pletea. După cum a declarat Adrian Cornel Boaje, președintele ANCCS, Filofteia Pletea a fost numită în această funcție începând cu 1 februarie, pentru o perioadă de șase luni.

La rândul său, noul director interimar a declarat că lucrează de 15 ani la Casa de Cultură constănțeană și a avut șansa de a avea doi mentori, în persoana regretaților directori Gheorghe Ungureanu și Constantin Grosu.

Reamintim că fostul director Constantin Grosu (63 ani) s-a stins din viață pe 19 ianuarie 2024, în urma unui tragic accident de circulație. Fost președinte al Uniunii Județene CNSLR -Frăția filiala Constanța, din anul 2021, dar și membru fondator al Sindicatului Liber Petrochimistul, Constantin Grosu s-a aflat la conducerea Casei de Cultură timp de doi ani.

Defunctul lider sindical constănțean preluase această funcție după ce timp de două decenii Gheorghe Ungureanu s-a dedicat sufletește acestei instituții de cultură. Din păcate, în chiar ziua în care împlinea 70 de ani, pe 14 aprilie 2021, Gheorghe Ungureanu trecea în neființă, fiind răpus de nemilosul Covid.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1128 secunde