Finalistul Eurovision, Tudor Turcu, concertează la Constanța

146
Finalistul Eurovision,  Tudor Turcu, concertează  la Constanța - tudor-1431613951.jpg

Articole de la același autor

Tudor Turcu va urca pe scena clubului Doors, astăzi, de la ora 21, pentru a susține primul său concert în Constanța. După notorietatea obținută în urma câștigării concursului X-Factor România 2012 și dublu finalist Eurovision 2013/2015, Tudor Turcu vine în Constanța cu muzica rock interpretată pe instrumente clasice și violoncele, într-o formulă unică în sud-estul Europei.

v v v

Și trupa rock EUXIN, înființată la Constanța, va concerta la Doors, duminică, 17 mai, de la ora 20. Cel mai mare fenomen artistic al anilor ’80, trupa rock EUXIN a fost înființată la Constanța, în 1970, de Dan Mușat (chitară solo), Jean Baciu (tobe), Nuțu Zahiu (vocal), Mircea Vâlcu (bass, voce) și Corneliu Stroe (tobe). Premiile obținute la festivalurile studențești din anii ’70-’80 au făcut ca EUXIN GRUP să devină star artistic național și internațional. Prima operă rock compusă și interpretată în România aparține formației EUXIN și a fost premiată în anul 1974, la Festivalul Național Studențesc.

Astăzi, într-o formulă nouă - Dan Mușat (chitară, voce), Corneliu Stroe (tobe), Eugen Cosma (chitară solo, voce), Bogdan Pârlea (claviaturi), Remus Coandă (bass), George Eugen Doinaru (amfitrion și recitator), EUXIN va concerta în fața publicului constănțean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Samba și electro, la Club Doors
Luni, 30 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Recital de folk, la Club Doors
Pagina a fost generata in 1.861 secunde