Fiul unui mogul de pe litoral eliminat din examenul de Bacalaureat

818
1
Fiul unui mogul de pe litoral eliminat din examenul de Bacalaureat - victormicula-1408969123.jpg

Articole de la același autor

Fiul milionarului Micula, Victoraș Micula, a fost eliminat din examenul de bacalaureat de la proba scrisă la Limba și literatura română, după ce a fost prins copiind. Tânărul a încercat să se inspire folosind fițiuci, însă a fost prins de profesorii supraveghetori și eliminat din examen.

Înainte de a intra în sală Victoraș a declarat, pentru VoceaTransilvaniei.ro, că nu are emoții și că este bine pregătit pentru proba scrisă a examenului, după ce, în sesiunea anterioară, la Limba și Literatura Română, a obținut nota 4. În sesiunea din luna iulie tânărul a obținut nota 7.80 la disciplina obligatorie a probilului-Matematică, respectiv nota 8.60 la proba la alegere - Geografie.

El a reușit să uimească, anul trecut, când a decis că trebuie să se roage la mormântul părintelui Arsenie Boca, și cum avea 17 ani și nu avea permis, a închiriat un elicopter care l-a lăsat la doar 200 de metri de locul sacru.



Comentează știrea

Adica
26 august 2014
De pe litoral?

Cum adica e fiul unui mogul DE PE LITORAL? Hai sa mintim putin in titlu, sau macar sa inducem putin in eroare, citesc fraierii si unii chiar cred..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5503 secunde