Flashmob în curtea Colegiului de Arte, pentru apărarea drepturilor copiilor

182
Flashmob în curtea Colegiului de Arte, pentru apărarea drepturilor copiilor - colegiuldearta-1653551029.jpg

Articole de la același autor

Un grup de 30 de elevi din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța au participat la un flashmob în curtea interioară a liceului, acțiune care s-a derulat în cadrul proiectului REACT-Reformă și acțiune pentru apărarea drepturilor copiilor, victime ale traficului uman, în sistemul de justiție penală.

Proiectul REACT este organizat de Asociația CADO-Centrul de Advocacy și Drepturile Omului în parteneriat cu Asociația ECLER – Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică și Asociația IPSB - Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, în cadrul programului „Active Citizens Fund Romania”, finanțat din granturile SEE și Norvegiene 2014 – 2021. Conducerea Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, director prof. Carmen Chilea și director adjunct prof. Sorina Eftimi au sprijinit acțiunile din proiectul.        

Elevii au primit de la organizatori șepci inscripționate cu numele proiectului și afișe de promovare a acestuia în școală și comunitate. Cornelia Bujin, profesor de educație fizică și sport, a ales pentru desfășurarea acestei acțiuni melodia ”UP” a solistei Inna, mult îndrăgită de elevi, mobilizând exemplar grupul de tineri care au dansat cu gesturi semnificative pentru a transmite mesajul proiectului REACT.

Flashmob-ul reprezintă doar una dintre acțiunile înscrise în proiect, pe lângă prezentările tematice făcute de către profesorii diriginți ai claselor IX-XI în cadrul orelor de consiliere și orientare, în prezența coordonatorului de proiect din școală, profesor Felicia Georgescu, cu sprijinul psihologului școlar prof. Stroia  Daniela.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3501 secunde