Foști elevi de la Liceul "Călinescu" se întorc ca voluntari

115
1

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "George Călinescu" din Constanța a găzduit o activitate deosebit de interesantă și instructivă, ocazionată de Săptămânii Inimii, ce se desfășoară până pe 5 octombrie.

Elevii din clasa a VII-a au fost antrenați de tinerii din Asociația Studenților și Medicilor Voluntari din Constanța în descoperirea importanței inimii, organ vital al corpului omenesc. Elevii au primit informații referitoare la anatomia și rolul acesteia în cadrul aparatului cardiovascular și la nivelul organismului uman, precum și despre modul în care aceasta funcționează.

"Elevii au fost deosebit de receptivi, iar noi, ca voluntari, am fost surprinși de noțiunile pe care le dețineau deja de la orele de biologie. Vom reveni și cu alte proiecte în școala în care ne-am format", a declarat Nicola Militaru, voluntar ASMV și fostă elevă a Liceului Teoretic "G. Călinescu", acum studentă în primul an la Medicină. 

Comentează știrea

Andrei
1 octombrie 2014
Super

Grozav! Pe langa articolele despre evenimentele si proiectele altor licee-Mircea, Traian, Ovidius-ati scris si voi despre o balarie. Ce de activitati aveti! Ma mir ca mai existati! S-a dus liceul asta rau de tot!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : A început noul an universitar la UMC
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Arlequinade" ... la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.4038 secunde