Concurs Funeriu: Pentru prima dată diploma de bacalaureat are o valoare

613
5
Funeriu: Pentru prima dată diploma de bacalaureat are o valoare - danielfuneriu5-1309764500.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educației, Daniel Funeriu, susține o declarație de presă cu privire la rezultatele slabe de la examenul de bacalaureat. Promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului din 2011 a fost de 44, 47 la sută, cea mai mică din ultimele două decenii.Ministrul Educației, Daniel Funeriu, susține o declarație de presă cu privire la rezultatele slabe de la examenul de bacalaureat. Promovabilitatea la prima sesiune a bacalaureatului din 2011 a fost de 44, 47 la sută, cea mai mică din ultimele două decenii.

Comentează știrea

Un profesor din preuniversitar
4 iulie 2011
Si are multă dreptate!!

Si are foarte multa dreptate!Felicitări pentru consecvență!! Lecția primiă de elevi zilele acestea este un foarte importantă: trebuie să ne trezim!! Succesul nu este o șmecherie!Nu câștigă cei care știu să se descurce fără muncă! Să-i văd eu ce vor mai spune acum când vor fi îndemnați să se pregătescă cu mai multă seriozotate pentru exemenul de bacalaureat?Vor avea același lait motiv "Lăsați doamna profesoară că bac-ul oricum se ia??""Ne descurcăm noi?!" Felicitări Domnul Ministru!! !

Ioana
4 iulie 2011
Bac

Si eu il felicit pe dl Ministru pentru seriozitatea si ambitia de a face ceva in acest sistem.Si a si reusit. Nu-mi vine sa cred ce pozitie are fosta d-mna Ministru Andronescu. Si cand te gandesti ca este profesor universitar si cam pe timpul ei s-au facut cele mai mari fraude. NU MAI MERGE BAIETI. Puneti burta pe carte.

cititor Cuget Liber
4 iulie 2011
Pentru Daniel Funeriu

Ce mai face Oana Badea, te mai ajuta cu suflatul ???

iona
4 iulie 2011
tupeu de tupeu

bai latratorilor voi rusine nu aveti ?chiar credeti ca fost pe bune?

o profesoara din invatamantul preuniversitar
4 iulie 2011
Nu-mi vine sa cred !

Doamne ,nu-mi vine sa cred ! Daca nu au invatat elevii, cum au promvat ? Cum au ajuns in clasa a XII ?Ce fraude s-au facut pe vremea ministrei Andronescu ? Cate scoli a desfiintat si cate posturi a redus Ecaterina Andronescu ? Cand a micsorat cu 25% salariile ?Cand s-au dat subiecte gresite la 111 elevi ? Cand a condus inspectoratul o repetenta 2X(Elena Buhaiev ) ? Pai ,oameni buni,ministrul acesta nu stie sa vorbeasca romaneste ! Secretarul de stat,Oana Badea ,este o obscura invatatoare La asa conducatori ,asa elevi ! Sa fim cinstiti! Facem pe grozavi . Luati o hartie si un creion si rezolvati subiectele la matematica,ca doar aveti bac-ul luat pe bune .Cata ipocrizie !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5419 secunde