Gabriel Custurea și Adrian Mînăstireanu au fost confirmați în funcțiile de directori

908
Gabriel Custurea și Adrian Mînăstireanu au fost confirmați în funcțiile de directori - b7db8eb6a0a83abb6308b8842ca6f1ff.jpg
În urma concursului proiectelor de management ale șefilor interimari ai instituțiilor de cultură, organizat de Consiliul Județean Constanța (CJC), Gabriel Custurea și Adrian Mînăstireanu au fost confirmați în funcțiile de director al Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC), respectiv al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
La analiza proiectului de management, Gabriel Custurea a obținut un punctaj de 7.29, iar nota pentru susținerea orală a proiectului a fost de 8.20. Astfel, cu o medie de 7.74, Gabriel Custurea este reconfirmat pe funcția de director al instituției. Potrivit lui Custurea, contracandidatul său, Constantin Chera, nu a mai fost primit în concurs, întrucât a încălcat regula anonimatului, semnându-se pe proiectul de management.
Adrian Mînăstireanu a trecut de proba analizei concursului de management cu un punctaj de 7.93, în timp ce, pentru susținerea proiectului, a obținut nota 9.31, fiind confirmat în funcție cu media 8.62.
Comisia de evaluare a ambilor foști interimari a fost compusă din: Daniela Caruțiu, conf. univ. dr. la Universitatea "Ovidius", Iolanda Petrea, consilier în cadrul Direcției pentru Cultură, Învățământ, Sport, Sănătate, Organizare evenimente și Protocol a CJC, viceprimarul Dece-bal Făgădău, Virgil Nițulescu, președintele Comitetului Național Român al Consiliului Internațional al Muzeelor, și Mircea Victor Angelescu, consilierul în cadrul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național.
Pe 21 aprilie, Mihaela Petrescu își va susține proiectul de management pentru obținerea funcției de director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0073 secunde