Gala personalităților culturale din orașul Năvodari, ediția 2021

164
Gala personalităților culturale din orașul Năvodari, ediția 2021 - galapersonalitatilor1-1640113584.jpg
Casa de Cultură și Biblioteca „Pontus Euxinus” din Năvodari au organizat, în weekendul trecut, o manifestare de tradiție. Anul acesta a fost un an cu încercări triste, comunitatea năvodăreană pierzând oameni de valoare, oameni de cultură precum profesorii Vasile Coman, Adrian Crișan, Dumitru Sută, Verginica Zaharia, dar a căror prețuire a fost apreciată cu o diplomă de excelență post mortem. S-a ținut un moment de reculegere în semn de adânc respect pentru cei patru plecați în veșnicie.

S-au mai oferit diplome de excelență delegației culturale de la Râmnicu Vâlcea, pentru proiectele derulate între cele două instituții. S-au oferit diplome jurnalistului Zenovia Zamfir, scriitor, purtătoarea de cuvânt a bibliotecii „Antim Ivireanul” Râmnicu Vâlcea, interpretei de muzică populară Tatiana Marcoianu (Râmnicu Vâlcea), jurnalistului Mihai Ghebrea, director la Casa de Copii Pinochio Râmnicu Vâlcea, artizanului popular Alexandru Ilinca, ultimul opincar al României - Râmnicu Vâlcea - și nu în ultimul rând directorului Bibliotecii „Antim Ivireanul” - conferențiar universitar director Remus Griorescu - Râmnicu Vâlcea.

Nu au fost uitați nici profesorii - învățători, educatori și scriitori activi ai orașului Năvodari la toate evenimentele organizate în cadrul Casei de Cultură și Bibliotecii, cărora le-au fost oferite diplome de excelență.

De asemenea, au primit diplome de excelență pentru susținerea și implicarea în activitățile Casei de Cultură: primarul Florin Chelaru, viceprimarul Aurelian Dumitrașcu, city-manager Mara Liliana.

Iar distincția omul anului 2021 i-a fost conferită, pentru debut în poezie, Aurei Muca.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0608 secunde