Gala Tânărului Actor - HOP, ultimul act

109
Gala Tânărului Actor - HOP, ultimul act - dordeeminescu-1473263130.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 20, la Vox Maris Grand Resort Costinești, va avea loc ultima seară din cea de-a XIX-a ediție a Galei Tânărului Actor - Hop, program permanent al UNITER și singular în peisajul festivalier autohton, un concurs care are ca scop promovarea și lansarea tinerilor absolvenți din învățământul superior artistic.

Astă-seară, înainte de momentul dezvăluirii premiilor, Ion Caramitru va fi alături de Aurelian-Octav Popa într-un recital extraordinar, intitulat "Dor de Eminescu" - care certifică, din nou, că "versul are audiență și Eminescu e un poet viu, iar poezia sa, proaspătă" (Mesagerul, 2011). Un eveniment din a cărei prospețime cu siguranță va împrumuta și tânăra generație de actori.

Reamintim că tema de anul acesta a Galei a fost "NE-BUN PENTRU ACEASTĂ LUME", pornind de la textele marelui dramaturg William Shakespeare, directorul Miklos Bacs afirmând că o este o "competiție profesională de cel mai înalt nivel, o declarație puternică i personală a nevoii de a fi ne-bun pentru această lume!!". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0318 secunde