GALERIE FOTO. Două eleve din Constanța au câștigat premiile I și II la Olimpiada Internațională a Elenismului

4082
2

Articole de la același autor

În perioada 8 -11 septembrie 2022 s-a desfășurat la Bucureşti, la Palatul Parlamentului României, a VII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale a Elenismului, eveniment organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale în parteneriat cu Uniunea Elenă din România.

Olimpiada Internațională a Elenismului din acest an s-a desfășurat sub egida Ministerului Afacerilor Externe Elen – Secretariatul General al Diasporei Greceşti şi al Diplomaţiei Publice şi a reunit elevi din 13 ţări: Albania, Cipru, Egipt, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Moldova, Polonia, România, Serbia, Turcia şi Ungaria.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat că premiul I și al II-lea au fost câștigate de două eleve din Constanța: Monea Ana-Maria – premiul I, elevă a Colegiului Național „Mihai Eminescu” Constanța, și pentru Naomi-Laura Badeliță – premiul al II-lea, de la Liceul Teoretic „Traian” Constanța!

Felicitări, de asemenea, doamnei profesoare Angelica Opaiț, a cărei îndrumare a condus la aceste rezultate excepționale!

 




Comentează știrea

Rareș
11 septembrie 2022
articol

Pentru rromi se face o olimpiadă, ceva? Sau măcar dacă se continuă proiectul început de actuala sună director de la CNRM...

Tiganul Vesel
11 septembrie 2022
India, Patria Mea

Daca nu ne zice-ti pe nume, nu o sa stim. De venit deja sintem aici, dar nu-i bai ca prin aplicarea principiului demografic expandat cu directa 100 ruta 1000, culoarea din mijloc va fi alb-albastru. Palmisavion, dragostea mea !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3476 secunde