Galerie foto. Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, prezent la Colegiul Național Mircea cel Bătrân

782

Articole de la același autor

Update. Principele a fost întrebat despre Regina Maria şi importanţa ei în tratatele de pace de la Paris, precum şi rolul ei legat de Marea Unire. Nicolae al României le-a explicat liceenilor că Regina Maria a fost prima femeie recunoscută dincolo de graniţele ţării, prima regină care a scris în presă despre România, care s-a urcat pe cal pe front, înfruntând gloanţele inamice, fiind un reper, un exemplu de urmat. Despre bunicul său, regele Mihai, a afirmat că avea talentul de a spune lucruri importante în doar câteva cuvinte. El îi relata nenumărate poveşti de vis, despre regalitate, prinţi şi prinţese. De abia la vârsta de şapte ani a realizat că de fapt bunicul lui nu este doar bunic, ci este rege şi trebuie să îl împartă cu toată lumea. A fost mereu captivat de poveştile despre Ferdinand şi Maria, părinţii lui, bunicii lui. 


Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului nostru. 


Update. Nepotul regelui Mihai a ajuns în această dimineață la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. 


Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, prezent la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Înainte de a-și începe discursul, elevii au avut o scurtă prezentare despre ce înseamnă ziua de 10 mai, Ziua Regalităţii şi realizările regilor României.


Știrea inițială 


Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, prezent la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Astăzi, în sala “Gheorghe Coriolan” a Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân”, va avea loc întâlnirea elevilor și profesorilor Colegiului cu Nicolae al României, nepotul Majestăţii Sale Regele Mihai, în cadrul proiectului “Istoria Regalităţii în școli”, promovat de Asociaţia “Principele Nicolae”.


Citeşte şi 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7313 secunde