Gașca Zurli în spectacol, la Constanța

305
Gașca Zurli în spectacol, la Constanța - zurlipostercasutaconstanta70x100-1423388222.jpg

Articole recomandate

Gașca Zurli prezintă spectacolul interactiv "Am o căsuță mică", ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindacatelor, marți, 10.02.2015, la ora 18,00. Bietele au fost puse în vânzare online pe eventim.ro și în magazinele partenere eventim.ro.

Spectacolul "AM O CĂSUȚĂ MICĂ" este o producție originală plină de energie și culoare, cântece și veselie, interactivitate și superdistracție. Copiii cântă și dansează împreună cu Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel și Truli. Cei patru prieteni au pregătit farse cu care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele și antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare și multă bucurie. Povestea spectacolului e foarte simplă. Gașca Zurli are nevoie de o căsuță în care să locuiască toate animăluțele de pluș prietene. Numai că să faci o casă nu e chiar o joacă. Îți trebuie un plan, instrumente potrivite și, mai ales, un meșter priceput. Așa este introdus în scenă Yuppy, cel mai harnic și haios constructor. Și pentru că aventurile Găștii parcă nu au farmec fără Tura-Vura, vrăjitoarea împiedicată își face apariția pe, sau mai bine zis pe lângă Vrăjimăturica ei iubită. Se burzuluiește, se strâmbă și se enervează că nu reușește să dărâme casa. Mai multe detalii despre spectacol, pe www.zurli.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Copiii, invitați la "Punguța cu doi bani"
Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Înapoi la școală!
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Teatrul de copii
Sâmbătă, 07 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Paula Seling & Band, la Mamaia
Pagina a fost generata in 1.3445 secunde